ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

AZ ARËNA TÖRÖKBÁLINT ÁLTAL SZERVEZETT TÁBOROK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI:


AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA:

ARËNA TÖRÖKBÁLINT ÁLTAL SZERVEZETT NYÁRI TÁBOROK


RÉSZVÉTELI JOGOSULTSÁG
A táborokban 6 és 14 év közötti fiúk és lányok vehetnek részt.
A részvételnek nem feltétele, hogy a jelentkező valamely sportegyesület igazolt játékosa legyen, és nem kell egy bizonyos szinten a sportokat már ismernie.
A jelentkezés nem garantálja a részvételt. Amennyiben a résztvevők száma már az előírt maximumot meghaladta, úgy a jelentkezés várólistára kerül. Az esetlegesen lemondott helyekre a várólistáról kronológiai sorrendben tesszük át a jelentkezőket. A tábor csak egy meghatározott minimum létszám esetén kerül megrendezésre, amennyiben a létszám ezt a szintet nem éri el, a rendezvény törlésre kerül, és a már korábban befizetett összegeket visszafizetjük. A jelentkező általi lemondás feltételeit ld. a GYIK-ben.


JELENTKEZÉS
Jelentkezést és kitöltött jelentkezési lapot csak szülő, illetve nevelésre jogosult személy adhat le. A jelentkezéssel a szülő, illetve nevelésre jogosult személy elfogadja jelen ÁSZF-t, az ARËNA Tábor Házirendjében foglaltakat, valamint vállalja, hogy a kiválasztott tábor(ok) részvételi díját a megjelölt fizetési feltételek mellett kiegyenlíti! A jelentkezési lapot online lehet leadni az arenatabor.hu/jelentkezes oldalról elérhető online űrlap kitöltésével. Amennyiben a részvételi díj nem kerül befizetésre a megadott határidőn belül (a Fizetési Feltételeket ld. ITT ), a jelentkezés érvénytelenné válik, és a résztvevő törlésre kerül a részvételi listáról.

 

VISSZALÉPÉS, MEG NEM JELENÉS, LEMONDÁS
Amennyiben a résztvevő a táborban nem jelenik meg, a befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.
Amennyiben a gyermek már megkezdte a tábort, de bármilyen váratlan esemény (betegség, sérülés, egyéb utazás, egyéb okok) miatt nem tud a tábor hátralévő napjain megjelenni, a tábor árát nem áll módunkban visszafizetni, azonban a tábor árában foglalt ajándékot előzetes egyeztetés után eljuttatjuk a résztvevőhöz.
A jelentkező általi lemondás részletes feltételei elolvashatók a
GYIK-ben. A lemondást kizárólag írásban áll módunkban - az info@arenatabor.hu email címre küldött levél formájában - elfogadni. A lemondást írásban visszaigazoljuk, ami azáltal válik véglegessé.


RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
Minden résztvevő köteles a mindenkori edző utasítása szerint a rendet betartani és a sportfeladatokat véghez vinni, a fair play szellemében játszani a pályákon belül és azokon kívül is. Kérjük a Szülőket/Gondviselőket, hogy hívják fel a gyermekük figyelmét a sportszerű magatartásra, a szabálytalan és sportszerűtlen viselkedés mellőzésére mind az edzések, mind a tábor teljes időtartama alatt. A szabályok ismétlődően be nem tartása, vagy másnak szándékosan történő sérülés okozása esetén a résztvevő a táborból kizárható. Kizárás esetén a szülők kötelesek a résztevőt azonnali hatállyal a táborból elvinni. Kizárás esetén a részvételi díj nem jár vissza.

A jelentkezéssel a résztvevő, szülő, nevelésre jogosult kijelenti, hogy a résztvevő egészséges, sportfeladatokkal terhelhető, betegségben nem szenved. Amennyiben ezen állításokban a jelentkezés és a tábor kezdete között változás következik be, haladéktalanul értesíteni kell az ARËNA Táborok szervezőit az info@arenatabor.hu e-mail címen vagy a +36 30 585 7806-os telefonszámon. A táborban való részvételhez elengedhetetlen a Szülői nyilatkozat kitöltése és bemutatása, mely nyilatkozat letölthető honlapunkról valamennyi tábor leírásánál.

A jelentkezéssel a résztvevő, szülő, nevelésre jogosult kijelenti, hogy kisebb sportsérüléseket a tábor edzői elláthatnak, illetve, hogy a gyermek a Szülő/Gondviselő/Nevelő saját felelősségére vesz részt a táborban, és tudomásul veszi, hogy a sporttábor magában hordozza a sérülésveszélyt.

KORONAVÍRUS MIATTI INTÉZKEDÉSEK

A COVID-19 járvánnyal összefüggésben jelen szabályozások nem tiltják a nyári táborok megszervezését, és korlátozásokat sem írnak elő. A kötelező maszkhasználatot létesítményünkben a hatályos jogszabályok értelmében eltöröltük, amennyiben azonban ebben, vagy a járványügyi intézkedések bármely területén változás állna be, természetesen mi is alkalmazkodunk az előírásokhoz. Létesítményünkben a kihelyezett kézfertőtlenítőkkel, és a dolgozóink számára kialakított fokozott higiéniai és fertőtlenítési eljárásokkal igyekszünk a vírus terjedését megakadályozni.
 

Jelen ÁSZF Az ARËNA Tábor Házirendjével együtt érvényes. A Házirend elolvasható ITT.