GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdésed van? Nézz körül itt, a GYIK-ben, hátha megtalálod a választ! Ha nem, írj nekünk, vagy hívj minket! Elérhetőségeinket ld. a KAPCSOLAT menüpontban.

Mik a jelentkezés és fizetés feltételei?


A jelentkezési és fizetési feltételeket ITT olvashatod el!
Le lehet mondani a táborban való részvételt? És lemondás esetén visszakapjuk a tábor árát?


A választott turnus első napja előtt maximum 2 héttel a tábor lemondása díjmentes, az addig befizetett összeget hiánytalanul visszafizetjük.
A tábor első napját megelőző 2 héten belüli lemondás esetén a tábor díjaként befizetett összeg 50%-át tudjuk visszafizetni.
Amennyiben a gyermek már megkezdte a tábort, de bármilyen váratlan esemény (betegség, sérülés, egyéb utazás, egyéb okok) miatt nem tud a tábor hátralévő napjain megjelenni, a tábor árát nem áll módunkban visszafizetni.
Bármely táborba való jelentkezés lemondása kizárólag írásban lehetséges az info@arenatabor.hu e-mail címen. A lemondást szintén írásban visszaigazoljuk, ami azáltal válik véglegessé.
Mit tartalmaz az ár?


A tábor ára magában foglalja:
- a napi két edzést,
- a meleg ebédet,
- biztosítást (azoknak, akinek nincsen Generali Szimba tanuló vagy egyéb balesetbiztosítása)
-egy teljes Derbystar edzésfelszerelést (mez, nadrág, sportszár),
-egy Derbystar focilabdát, amivel a gyermek a táborban edzeni fog, majd a végén haza is viheti
-a záróünnepség keretében átadásra kerülő ajándékot
Milyen kedvezmények vannak?


Táborunk árából nem áll módunkban kedvezményeket biztosítani.
Mivel foglalhatják el magukat a gyerekek, amikor éppen nem edzenek?


A táborokban a gyerekek a szabadidőt fakultatív és szervezett programokkal töltik. Futballpályáink (műfüves, futsal és ketrec) korlátlan használatára jogosultak, amennyiben azok üresek, valamint csocsózhatnak, társasjátékozhatnak, X-Boxozhatnak, pingpongozhatnak, tollaslabdázhatnak.
Nézz szét Galériánkban, ahol megtalálod korábbii táboraink pillanatképeit! >>
Nézhetik a Szülők az edzéseket?


Az ARËNA mindenki számára nyitott hely, így természetesen a Szülőket is szívesen látjuk.
Nem biztos, hogy 16:00 óráig odaérek a gyermekemért, hány óráig mehetek érte?


Sok táborral ellentétben nálunk a gyermekek gyakorlatilag egész nap zárt téren, és viszonylagosan felnőtt felügyelete alatt lehetnek. A tábor időpontján kívül az ARËNA Kollégáinknak nem feladata és nem is áll módjukban a gyermekek 100%-os felügyelete, de természetesen, ahogy tudnak, mindig rájuk néznek, hogy minden rendben van-e.
Amennyiben nem érsz ide 16:00-ra, semmi gond, csak egy a kérésünk, legkésőbb 23:00-ig gyere, akkor zárjuk ugyanis az ARËNÁT. ;-)
Ha reggel korábban kell menned dolgozni, mint 8:00 óra, és előbb hoznád a csemetét a táborba, az sem gond! Minden hétköznap 6:30-kor nyitunk, onnantól bátran érkezhettek! Az álmos lurkók a többiek érkezéséig még nyugodtan pihenhetnek a kanapékon, babzsákokon.
A gyermekem allergiás bizonyos ételekre. Kérhető külön menü neki?


A jelentkezési lap kitöltésekor külön kérjük, hogy minden Szülő írja meg, ha gyermeke valamilyen ételeket nem ehet, vagy speciális étrend alapján étkezik. Ezen kéréseket továbbítjuk a partner étterem felé, és igyekszünk számukra alternatív ételt biztosítani.
Van büfé az Arënában?


Igen, az ARËNA Büfë számos üdítővel, ásványvízzel, apró rágcsálnivalókkal, popcornnal, hot-doggal, lepénnyel és jégkrémekkel várja a Vendégeket. A fentieken túl a felnőtteknek kávékülönlegességekkel tudunk szolgálni. A táborozó gyerekek az ARËNA Büfëben saját költségükre fogyaszthatnak.
Miért az ARËNA táborát válasszam?


Mert itt nem csak edzésben lehet a gyermeked, hanem egy modern, zárt, de mégis óriási területen játszhat, új barátokra lelhet, számos élménnyel gazdagodhat. Rugalmasak vagyunk az étkezést, az érkezési és távozási időt illetően, és - a Szülők számára is elfogadható keretek között - maximálisan szem előtt tartjuk azt, hogy a gyermekek jól érezzék magukat. Sportlétesítményünk fedett és klimatizált, így sem a nyári viharok, sem a hőségriadó nem akadályozhatja meg táboraink megtartását.
Mi történik, ha a gyermekemet baleset éri a táborban?


A szükséges és kötelező elsősegélynyújtást követően természetesen a Szülő/Kapcsolattartó és orvos/mentő értesítése történik meg. A sérülés súlyosságától függően a gyermek részt vehet a további tábornapokon, de csak akkor, ha azt a kezelőorvosa írásban engedélyezi. Az edzéseken való részvételről is a kezelőorvosnak kell nyilatkoznia. Amennyiben a sérülés olyan súlyos, hogy az hosszabb kórházi ellátást, fekvést igényel, és a gyermek már nem tud eljönni a táborba, akkor a részvételhez járó ajándékokat természetesen hozzátartozón keresztül vagy közösen megegyezett módon eljuttatjuk a gyermekhez, megkezdett tábor árát azonban visszafizetni nem áll módunkban.
Köttök-e balesetbiztosítást a táborban résztvevő gyermekekre?


Táborainkba általános iskolás korú gyermekeket várunk, akik zöme előfordulhat, hogy rendelkezik az érintett korosztályra specializálódott Generali Biztosító által kötött SZIMBA tanuló balesetbiztosítással. Ezen biztosítás kiterjed a nyári szünet ideje alatt bekövetkező sérülésekre, sportbalesetekre is. A biztosító által vállalt kifizetések azonban a választott csomag függvényében eltérőek lehetnek, ezért minden esetben arra kérünk, nézzetek utána a választott csomagotoknak a biztosítótoknál. A SZIMBA vagy egyéb balesetbiztosítással nem rendelkező jelentkezőknek a tábor ára magában foglal egy alap balesetbiztosítási csomagot, melyről a tájékoztatót a tábort megelőző információs levéllel együtt, e-mailben küldjük ki. Kórházi ellátást igénylő baleset esetén az orvosi zárójelentést kell e-mailben elküldenetek vagy nekünk, vagy közvetlenül a biztosító képviselőjének, aki intézi a továbbiakat.
Honnan tudom, hogy a jelentkezés sikeres volt-e és a gyermekem helyet kap a táborban?


A regisztráció elküldése után azonnali válaszüzenet jelenik meg a képernyőn (a bevezető szöveg alatt, a jelentkezési lap fölött közvetlenül keresd), és a regisztrációnál megadott e-mail címre automatikus visszaigazoló email kerül kiküldésre. A visszaigazoló e-mailben a regiszrációkor megadott adatok mellett további, a befizetéssel kapcsolatos információk is fel vannak tüntetve, kérjük, hogy figyelmesen nézd át a levelet! A jelentkezés a tábor részvételi díjának befizetésével válik véglegesen elfogadottá! Fontos, hogy a regisztrációkor helyes email címet adj meg, ellenkező esetben a visszaigazoló emailt, és az esetleges, további információkat nem kapod meg!