RÉSZT VENNÉL TÁBORUNKBAN?

JELENTKEZZ AZ I. TURNUSRA 2022. JÚLIUS 4-IG, A II. TURNUSRA 2022. JÚLIUS 11-IG!

Mivel 18 éven aluli gyermekek jelentkezését várjuk, a Szülőre/Kapcsolattartóra vonatkozó adatok kitöltése minden esetben kötelező! A kért adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.
A jelentkezéssel Szülőként/törvényes képviselőként hozzájárulásotokat adjátok a gyermeketekről készült fényképeknek és/vagy videóknak az ARËNA Törökbálint honlapjain, közösségi oldalain, illetve a VfL Bochum 1848 Fusballschule által való közzétételéhez.


A regisztráció abban az esetben sikeres, ha a kitöltés végén egy ezt megerősítő üzenet jelenik meg és azonnali válasz e-mailt kaptok. Kérjük, fokozottan figyeljetek az e-mail cím helyes beírására, ellenkező esetben nem kapjátok meg a visszaigazoló e-mailt, és a további információkat! Amennyiben a visszaigazoló emailt nem találjátok a beérkezett leveleitek között, ellenőrizzétek a SPAM mappában is!

Kérjük, hogy a méretválasztásnál is legyetek körültekintőek, mert felszerelést cserélni csak korlátozottan áll módunkban a tábor első napján.

 

Táborunk bővebb leírását ITT találjátok meg.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
AZ UTOLSÓ MEZŐBE KÉRJÜK BEÍRNI, HOGY MELYIK TURNUST VÁLASZTJÁTOK!

Több gyermek (testvérek, rokonok, barátok…) jelentkezése esetén minden gyermeknek külön jelentkezési lapot kell kitölteni!

 

A jelentkezési lap elküldése előtt kérjük, olvassátok el a Jelentkezési és fizetési feltételeket, az Általános Szerződési Feltételeket és a Házirendet! A jelentkezés egyúttal ezek elfogadását is jelenti.

ELMARAD