JELENTKEZÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK - VfL BOCHUM TÁBOR 2022

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

Táborunkba 6-14 éves gyerekek jelentkezését várjuk. Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével lehet (katt. a lenti zöld gombra vagy a JELENTKEZÉS menüpontra). A jelentkezési lapot a Szülőnek/Gondviselőnek kell kitöltenie.
 

A jelentkezési lap elküldése előtt kérjük, mindenképpen olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket és a Házirendet! A jelentkezés egyúttal ezek elfogadását is jelenti.

Mivel 18 éven aluli gyermekek jelentkezését várjuk, a Szülőre/Kapcsolattartóra vonatkozó adatok kitöltése minden esetben kötelező! A kért adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatkezelési irányelveink megfelelnek a 2018. május 25-én életbe lépett GDPR szabályozásnak. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatjátok.

A jelentkezéssel Szülőként, törvényes képviselőként hozzájárulásotokat adjátok a gyermeketekről készült fényképeknek és/vagy videóknak az ARËNA Törökbálint által kezelt honlapokon, illetve közösségi oldalain való közzétételéhez.


A “KÖTELEZŐ”-ként megjelölt mezők nem maradhatnak üresen!

A regisztráció sikerességéről a kitöltés végén egy ezt megerősítő üzenet jelenik meg, és azonnali visszaigazoló e-mailt is kaptok a regisztráció során megadott e-mail címre.

ELMARAD

INFORMÁCIÓK A FIZETÉSHEZ:

A tábor árának kiegyenlítésére az alábbi fizetési módok és lehetőségek állnak rendelkezésetekre:

-fizetés egy összegben, előre, készpénzben, személyesen az ARËNA Recepcióján
-fizetés előre átutalással üzemeltetőnk, a tb1nfs Kft. számlájára

A jelentkezési és fizetési határidő a választott turnus megkezdése előtt legkésőbb 2 hét, vagyis 2022. július 4-e, illetve 2022. július 11-e.

Tudnivalók a fizetéshez:

A VfL Bochum focitábor részvételi díja: 79.900 Ft/fő/hét
A tábor ára magában foglalja: 
napi két edzés német szakemberek irányításával, eredeti VfL Bochum felszerelés és focilabda, meleg ebéd, biztosítás, tolmács, oklevél, ajándék 

A táborok részvételi díjából kedvezmény(eke)t nem áll módunkban biztosítani.

A visszaigazoló e-mailben a befizetéssel kapcsolatos információk is fel vannak tüntetve, kérjük, hogy figyelmesen nézzétek át a levelet! A tábor részvételi díjának befizetésére a jelentkezéstől számított maximum 1 hét áll rendelkezésetekre! A jelentkezési határidő előtti 1 héten belüli regisztráció esetén a jelentkezési határidő egyben a fizetési határidő is! A jelentkezés önmagában nem elegendő, csak a tábor részvételi díjának befizetésével válik véglegesen elfogadottá! Amennyiben a befizetés nem történik meg a határidőn belül, a jelentkezést töröljük. Fontos, hogy a regisztrációkor helyes email címet adjatok meg, ellenkező esetben a visszaigazoló emailt, és az esetleges, további információkat nem kapjátok meg!

Személyes befizetésnél a tábor(ok) ellenértékét az ARËNA Törökbálint Recepcióján kell befizetnetek. Nyitva tartás: H-P 8:00-21:00, Szo-V 8:00-20:00.

Átutalás esetére:

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Kedvezményezett neve: tb1nfs Kft.

Számlaszám: 11745183-21036651-00000000
A közleménybe kérjük írjátok be, hogy BOCHUM TÁBOR I. VAGY II. TURNUS + A GYERMEK NEVÉT ÉS SZÜLETÉSI DÁTUMÁT!
A befizetésről a számlát a tábor első napján adjuk át.

Lehetőség van egy utalással több gyermek részvételi díját is befizetni, ebben az esetben kérjük az összes gyermek nevét, születési dátumát és turnusát beírni a közlemény rovatba!

Bankkártyás fizetésre sem online sem a helyszínen nincs lehetőség, illetve SZÉP-Kártyát sem tudunk elfogadni. 

JELENTKEZÉS A VfL BOCHUM FOCITÁBORBA

ELMARAD