Kövess minket!

BŐVEBB INFORMÁCIÓK:

info@arenatabor.hu

06/30 585 7806

  • ARENA Táborok
  • ARENA Törökbálint
  • ARENA Törökbálint

JELENTKEZÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

Táborainkba 6-15 éves gyerekek jelentkezését várjuk. Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével lehet (katt. a lenti zöld gombra vagy a JELENTKEZÉS menüpontra). A jelentkezési lapot a Szülőnek/Gondviselőnek kell kitöltenie.
 

A jelentkezési lap elküldése előtt kérjük, mindenképpen olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket és a Házirendet! A jelentkezés egyúttal ezek elfogadását is jelenti.

Mivel 18 éven aluli gyermekek jelentkezését várjuk, a Szülőre/Kapcsolattartóra vonatkozó adatok kitöltése minden esetben kötelező! A kért adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatkezelési irányelveink megfelelnek a 2018. május 25-én életbe lépett GDPR szabályozásnak. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatjátok.

A jelentkezéssel Szülőként, törvényes képviselőként hozzájárulásotokat adjátok a gyermeketekről készült fényképeknek és/vagy videóknak az ARËNA Törökbálint által kezelt honlapokon, illetve közösségi oldalain való közzétételéhez.


A “KÖTELEZŐ”-ként megjelölt mezők nem maradhatnak üresen!

A regisztráció sikerességéről a kitöltés végén egy ezt megerősítő üzenet jelenik meg, és azonnali visszaigazoló e-mailt is kaptok a regisztráció során megadott e-mail címre.

INFORMÁCIÓK A FIZETÉSHEZ:

A tábor árának kiegyenlítésére az alábbi fizetési módok és lehetőségek állnak rendelkezésetekre:

1. VfL Bochum tábor esetén:
-fizetés egy összegben, előre, készpénzben, személyesen az ARËNA Recepcióján

A fizetési határidő a választott turnus megkezdése előtt legkésőbb 1 hét, vagyis az turnus esetén 06.17., a 2. turnus esetén 06.24.

2. ARËNA Foci- és Sporttáborok esetén:
-fizetés egy összegben, előre, készpénzben, személyesen az ARËNA Recepcióján. A végső fizetési határidő ebben az esetben is a választott turnus első napja előtt 2 héttel van.
-fizetés egy összegben, készpénzben, személyesen a tábor 1. napján, érkezéskor

 

Valamennyi táborra érvényes tudnivalók:

A tábor(ok) ellenértékét az ARËNA Törökbálint Recepcióján kell a választott fizetési feltételnek megfelelően befizetnetek. Nyitva tartás: H-P 6:30-23:00, Szo-V 7:30-20:00.
A VfL Bochum tábor részvételi díja: 39.900 Ft/fő/hét
Az ARËNA Foci- és Sporttáborok részvételi díjai: 14.900 Ft/fő/hét
Fizetési határidők:
-Egyösszegű előre fizetés esetén a teljes összeg beérkezésének határideje a választott turnus kezdőnapja előtt 2 héttel van!
-A tábor 1. napján való befizetésre csak az ARËNA táborok esetén van lehetőség!


Több turnusra való jelentkezés esetén eldönthetitek, hogy turnusonként külön-külön fizetitek-e be a részvételi díjat vagy együtt valamennyi turnust. A fizetési feltételek több turnus esetén is a fentiek.
A táborok kedvező részvételi díjai mellett további kedvezményeket nem áll módunkban biztosítani.


Amennyiben a tábor teljes részvételi díjának kifizetése nem történik meg a végső fizetési határidőig, a jelentkezést semmisnek tekintjük és töröljük!

Bankkártyás fizetésre sem online sem a helyszínen nincs lehetőség, illetve SZÉP-Kártyát sem tudunk elfogadni. Átutalásos fizetésre nincs lehetőség.
 

AMENNYIBEN A JELENTKEZÉS A TÁBOR ELSŐ NAPJÁT MEGELŐZŐ 1 HÉTEN BELÜL TÖRTÉNIK, ÚGY EGY KÜLÖN E-MAILBEN JELZETT FIZETÉSI HATÁRIDŐ A MÉRVADÓ!