JELENTKEZÉSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

Táborainkba 7-15 éves gyerekek jelentkezését várjuk. Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével lehet (katt. a lenti zöld gombra vagy a JELENTKEZÉS menüpontra). A jelentkezési lapot a Szülőnek/Gondviselőnek kell kitöltenie.
 

A jelentkezési lap elküldése előtt kérjük, mindenképpen olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket és a Házirendet! A jelentkezés egyúttal ezek elfogadását is jelenti.

Mivel 18 éven aluli gyermekek jelentkezését várjuk, a Szülőre/Kapcsolattartóra vonatkozó adatok kitöltése minden esetben kötelező! A kért adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatkezelési irányelveink megfelelnek a 2018. május 25-én életbe lépett GDPR szabályozásnak. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatjátok.

A jelentkezéssel Szülőként, törvényes képviselőként hozzájárulásotokat adjátok a gyermeketekről készült fényképeknek és/vagy videóknak az ARËNA Törökbálint által kezelt honlapokon, illetve közösségi oldalain való közzétételéhez.


A “KÖTELEZŐ”-ként megjelölt mezők nem maradhatnak üresen!

A regisztráció sikerességéről a kitöltés végén egy ezt megerősítő üzenet jelenik meg, és azonnali visszaigazoló e-mailt is kaptok a regisztráció során megadott e-mail címre.

INFORMÁCIÓK A FIZETÉSHEZ:

A tábor árának kiegyenlítésére az alábbi fizetési módok és lehetőségek állnak rendelkezésetekre:

Német focitábor esetén:
-fizetés egy összegben, előre, készpénzben, személyesen az ARËNA Recepcióján
-fizetés előre átutalással partnerünk, a Bodon FC számlájára

A fizetési határidő a tábor megkezdése előtt legkésőbb 2 hét, vagyis 2020. július 27.

Tudnivalók a fizetéshez:

A Német focitábor részvételi díja: 45.000 Ft/fő/hétFizetési határidő: 2020. július 27.A táborok részvételi díjából kedvezmény(eke)t nem áll módunkban biztosítani.

Személyes befizetésnél a tábor(ok) ellenértékét az ARËNA Törökbálint Recepcióján kell befizetnetek. Nyitva tartás: H-P 6:30-23:00, Szo-V 7:30-20:00.

Átutalás esetére:

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Kedvezményezett neve: Bodon Péter Futball Club Egyesület

Számlaszám: 11739085-20006204
A közleménybe kérjük írjátok be, hogy ARENA FOCITÁBOR+A GYERMEK NEVÉT!
A befizetésről a számlát a tábor első napján adjuk át a Szülőknek a regisztrációkor.

Lehetőség van egy utalással több gyermek részvételi díját is befizetni, ebben az esetben kérjük az összes gyermek nevét beírni a közlemény rovatba!


Amennyiben a tábor teljes részvételi díjának befizetése nem történik meg a fizetési határidőig, a jelentkezést semmisnek tekintjük és töröljük!

Bankkártyás fizetésre sem online sem a helyszínen nincs lehetőség, illetve SZÉP-Kártyát sem tudunk elfogadni.