Kép forrása: www.mdr.de

VENDÉGÜNK VOLT MICHAEL OENNING

A korábban a VASAS-t is irányító, jelenleg a Bundesliga II-ben szereplő Magdeburg vezetőedzőjeként dolgozó német szakember már többször is meglátogatta táborozóinkat.

INFORMÁCIÓK A FIZETÉSHEZ:

A tábor árának kiegyenlítésére az alábbi fizetési módok és lehetőségek állnak rendelkezésetekre:

1. VfL Bochum tábor esetén:
-fizetés egy összegben, előre, készpénzben, személyesen az ARËNA Recepcióján

A fizetési határidő a választott turnus megkezdése előtt legkésőbb 1 hét, vagyis az turnus esetén 06.17., a 2. turnus esetén 06.24.

2. ARËNA Foci- és Sporttáborok esetén:
-fizetés egy összegben, előre, készpénzben, személyesen az ARËNA Recepcióján. A végső fizetési határidő ebben az esetben is a választott turnus első napja előtt 2 héttel van.
-fizetés egy összegben, készpénzben, személyesen a tábor 1. napján, érkezéskor

 

Valamennyi táborra érvényes tudnivalók:

A tábor(ok) ellenértékét az ARËNA Törökbálint Recepcióján kell a választott fizetési feltételnek megfelelően befizetnetek. Nyitva tartás: H-P 6:30-23:00, Szo-V 7:30-20:00.
A VfL Bochum tábor részvételi díja: 39.900 Ft/fő/hét
Az ARËNA Foci- és Sporttáborok részvételi díjai: 14.900 Ft/fő/hét
Fizetési határidők:
-Egyösszegű előre fizetés esetén a teljes összeg beérkezésének határideje a választott turnus kezdőnapja előtt 2 héttel van!
-A tábor 1. napján való befizetésre csak az ARËNA táborok esetén van lehetőség!


Több turnusra való jelentkezés esetén eldönthetitek, hogy turnusonként külön-külön fizetitek-e be a részvételi díjat vagy együtt valamennyi turnust. A fizetési feltételek több turnus esetén is a fentiek.
A táborok kedvező részvételi díjai mellett további kedvezményeket nem áll módunkban biztosítani.


Amennyiben a tábor teljes részvételi díjának kifizetése nem történik meg a végső fizetési határidőig, a jelentkezést semmisnek tekintjük és töröljük!

Bankkártyás fizetésre sem online sem a helyszínen nincs lehetőség, illetve SZÉP-Kártyát sem tudunk elfogadni. Átutalásos fizetésre nincs lehetőség.
 

AMENNYIBEN A JELENTKEZÉS A TÁBOR ELSŐ NAPJÁT MEGELŐZŐ 1 HÉTEN BELÜL TÖRTÉNIK, ÚGY EGY KÜLÖN E-MAILBEN JELZETT FIZETÉSI HATÁRIDŐ A MÉRVADÓ!

ŐK MÁR JÁRTAK TÁBORAINKBAN!

CSATLAKOZZ TE IS HOZZÁJUK!

VÉLEMÉNYEK AZ ARËNA TÁBOROKRÓL - MI KÉRDEZTÜNK, ŐK VÁLASZOLTAK!

Zsombor

VfL Bochum tábor 2016, 2017

zsombi2.jpg

"Nagyon szuper volt az egy hetes tábor. Érdekes volt megismerni a német edzők edzésmódszereit, amik sokban eltérnek attól, amivel eddig találkoztam. Mivel nagy Fradista vagyok, különösen emlékezetes az a nap, amikor Thomas Doll volt a vendég. Jövőre is mindenképp menni fogok!"

Levente

ARËNA Sporttábor 2016

imageedit_1_7321874357.jpg

„Nagyon jól éreztem magam, minden jó volt a táborban. A legjobb dolog a mozizás volt, és amikor ehettünk jégkrémet. De a többi kaja is finom volt.”

Dani

ARËNA Sporttáborok

imageedit_2_8391585212.jpg

„Nagyon jól éreztem magam, minden nagyon jó volt. Jó volt az edző bácsi, és jó volt az összes sport, de a legjobban a foci tetszett. Az ételek közül a torta és a jégkrém volt a legfinomabb.”

Gergő, Bence, Ákos

VfL Bochum táborok

borbas2.jpg

„Nekünk a foci után a kosárlabda tetszett a legjobban, de a pingpong bemutatása is emlékezetes volt. Sok pingpongcsatát vívtunk. :)”

Kérdésed van? Nézz körül itt, a GYIK-ben, hátha megtalálod a választ! Ha nem, írj nekünk, vagy hívj minket! Elérhetőségeinket ld. a KAPCSOLAT menüpontban.

Mik a jelentkezés és fizetés feltételei?


A jelentkezési és fizetési feltételeket ITT olvashatod el!
Lehet egyszerre több turnusra is jelentkezni?


Igen, természetesen lehet, a jelentkezési lapon több turnust is kiválaszthatsz.
Le lehet mondani a táborban való részvételt? És lemondás esetén visszakapjuk a tábor árát?


A választott turnus első napja előtt maximum 2 héttel a tábor lemondása díjmentes, az addig befizetett összeget hiánytalanul visszafizetjük.
A tábor első napját megelőző 2 héten belüli lemondás esetén a lemondás napjáig befizetett összeg 50%-át tudjuk visszafizetni.
Amennyiben a gyermek már megkezdte a tábort, de bármilyen váratlan esemény (betegség, sérülés, egyéb utazás, egyéb okok) miatt nem tud a tábor hátralévő napjain megjelenni, a tábor árát nem áll módunkban visszafizetni.
Bármely táborba való jelentkezés lemondása kizárólag írásban lehetséges az info@arenatabor.hu e-mail címen. A lemondást szintén írásban visszaigazoljuk, ami azáltal válik véglegessé.
Mit tartalmaz az ár?


A tábor ára magában foglalja:
- a napi két edzést,
- a meleg ebédet,
- biztosítást (azoknak, akinek nincsen Generali Szimba tanuló vagy egyéb balesetbiztosítása)
továbbá
a VfL Bochum tábor résztvevőinek:
-egy teljes VfL Bochum Nike edzésfelszerelést (mez, nadrág, sportszár),
-egy, a Vfl Bochum partnere, a NIKE által felajánlott focilabdát, amivel a gyermek a táborban edzeni fog, majd a végén haza is viheti.
Milyen kedvezmények vannak?


Valamennyi tábor ára jelentősen csökkent a korábbi árakhoz képest, így további kedvezményeket már nem áll módunkban biztosítani.
Milyen szintű futballképzést kapnak a gyerekek a sporttáborban?


A sporttáborban több különböző sportággal ismerkedhetnek meg a gyerekek. A foci ezeknek csak az egyike, így azért viszonylag kevés edzéslehetőséghez jutnak ebből a sportból. Ha a cél az esetleges sportágválasztásban való segítség, eligazodás, akkor a sporttábor mindenképpen alkalmas erre, hiszen itt ötféle sportban is kipróbálhatja magát a gyermek, öt szakág edzője is meggyőződhet a tehetségéről. A fociedzéseket ezeken a heteken is szakképzett, gyerekekkel már évek óta együtt dolgozó edzők tartják, ám mélyre ható képzést egy-két edzés alatt nem lehet elvégezni. Amennyiben kifejezetten a foci a kedvenc, és abban szeretnétek elmélyülni, fejlődést elérni, akkor a focitábor a jó választás, ahol 5x2 edzésen már látványos eredmények tapasztalhatók, bármilyen szinten tartsanak is a gyerekek.
Táborainkról itt tájékozódhattok! >>
Mivel foglalhatják el magukat a gyerekek, amikor éppen nem edzenek?


A táborokban a gyerekek a szabadidőt fakultatív és szervezett programokkal töltik. Futballpályáink (műfüves, futsal és ketrec) korlátlan használatára jogosultak, amennyiben azok üresek, valamint csocsózhatnak, társasjátékozhatnak, X-Boxozhatnak, pingpongozhatnak, tollaslabdázhatnak.
Nézz szét Galériánkban, ahol megtalálod korábbii táboraink pillanatképeit! >>
Nézhetik a Szülők az edzéseket?


Az ARËNA mindenki számára nyitott hely, így természetesen a Szülőket is szívesen látjuk.
Nem biztos, hogy 16:00 óráig odaérek a gyermekemért, hány óráig mehetek érte?


Sok táborral ellentétben nálunk a gyermekek gyakorlatilag egész nap felnőtt felügyelete alatt lehetnek. Nem gond, ha nem érsz ide 16:00-ra, csak egy a kérésünk, legkésőbb 23:00-ig érj ide! Akkor zárjuk ugyanis az ARËNÁT. ;-)
Ha reggel korábban kell menned dolgozni, mint 8:00 óra, és előbb hoznád a csemetét a táborba, az sem gond! Minden hétköznap 6:30-kor nyitunk, onnantól bátran érkezhettek! Az álmos lurkók a többiek érkezéséig még nyugodtan pihenhetnek a kanapékon, babzsákokon.
A gyermekem allergiás bizonyos ételekre. Kérhető külön menü neki?


A jelentkezési lap kitöltésekor külön kérjük, hogy minden Szülő írja meg, ha gyermeke valamilyen ételeket nem ehet, vagy speciális étrend alapján étkezik. Ezen kéréseket továbbítjuk a partner étterem felé, és igyekszünk számukra alternatív ételt biztosítani.
Van büfé az Arënában?


Igen, az ARËNA Büfë számos üdítővel, ásványvízzel, apró rágcsálnivalókkal, popcornnal, hot-doggal, lepénnyel és jégkrémekkel várja a Vendégeket. A fentieken túl a felnőtteknek kávékülönlegességekkel tudunk szolgálni. A táborozó gyerekek az ARËNA Büfëben saját költségükre fogyaszthatnak.
Miért az ARËNA táborát válasszam?


Mert itt nem csak edzésben lehet a gyermeked, hanem egy modern, zárt, de mégis óriási területen játszhat, új barátokra lelhet, számos élménnyel gazdagodhat. Rugalmasak vagyunk az étkezést, az érkezési és távozási időt illetően, és - a Szülők számára is elfogadható keretek között - maximálisan szem előtt tartjuk azt, hogy a gyermekek jól érezzék magukat. Sportlétesítményünk fedett és klimatizált, így sem a nyári viharok, sem a hőségriadó nem akadályozhatja meg táboraink megtartását.
Mi történik, ha a gyermekemet baleset éri a táborban?


A szükséges és kötelező elsősegélynyújtást követően természetesen a Szülő/Kapcsolattartó és orvos/mentő értesítése történik meg. A sérülés súlyosságától függően a gyermek részt vehet a további tábornapokon, de csak akkor, ha azt a kezelőorvosa írásban engedélyezi. Az edzéseken való részvételről is a kezelőorvosnak kell nyilatkoznia. Amennyiben a sérülés olyan súlyos, hogy az hosszabb kórházi ellátást, fekvést igényel, és a gyermek már nem tud eljönni a táborba, akkor a részvételhez járó ajándékokat természetesen hozzátartozón keresztül vagy közösen megegyezett módon eljuttatjuk a gyermekhez, megkezdett tábor árát azonban visszafizetni nem áll módunkban.
Köttök-e balesetbiztosítást a táborban résztvevő gyermekekre?


Táborainkba általános iskolás korú gyermekeket várunk, akik zöme előfordulhat, hogy rendelkezik az érintett korosztályra specializálódott Generali Biztosító által kötött SZIMBA tanuló balesetbiztosítással. Ezen biztosítás kiterjed a nyári szünet ideje alatt bekövetkező sérülésekre, sportbalesetekre is. A biztosító által vállalt kifizetések azonban a választott csomag függvényében eltérőek lehetnek, ezért minden esetben arra kérünk, nézzetek utána a választott csomagotoknak a biztosítótoknál. A SZIMBA vagy egyéb balesetbiztosítással nem rendelkező jelentkezőknek a tábor ára magában foglal egy alap balesetbiztosítási csomagot, melyről a tájékoztatót az első reggelen adjuk át. Kórházi ellátást igénylő baleset esetén az orvosi zárójelentést kell e-mailben elküldenetek vagy nekünk, vagy közvetlenül a biztosító képviselőjének, aki intézi a továbbiakat.
Honnan tudom, hogy a jelentkezés sikeres volt-e és a gyermekem helyet kap a táborban?


A regisztráció elküldése után azonnali válaszüzenet jelenik meg a képernyőn, és a regisztrációnál megadott e-mail címre automatikus visszaigazoló email kerül kiküldésre. A visszaigazoló e-mailben a regiszrációkor megadott adatok mellett további, a befizetéssel kapcsolatos információk is fel vannak tüntetve, kérjük, hogy figyelmesen nézd át a levelet! A jelentkezés a tábor részvételi díjának befizetésével válik véglegesen elfogadottá! Fontos, hogy a regisztrációkor helyes email címet adj meg, ellenkező esetben a visszaigazoló emailt, és az esetleges, további információkat nem kapod meg!

20180817_142748.jpg

ARËNA FOCITÁBOR

saját mezben, magyar trénerekkel, de 100% focival!

20180814_105145.jpg

CIPŐFŰZŐKÖTŐ TÁBOR

HOGY AZOK A FRÁNYA CIPŐFŰZŐK MINDIG KIKÖTŐDNEK...

20180803_102215.jpg

ARËNA SPORTTÁBOR

ha nem csak focizni szeretsz, válaszd sporttáborunkat, ahol több sportágat is kipróbálhatsz!

RÉSZLETEK

TÁNCTÁBOR

A Dance of Destiny Tánciskolának is mi adjuk a bázist. Növendékeik már 4 éves kortól tanulják hétről-hétre az izgalmasabbnál izgalmasabb koreográfiákat. Táborukba saját táncosaikon kívül minden táncoslábú érdeklődőt várnak!

2020. 06. 29-07.02.

AIKIDO TÁBOR

Az esztergomi Aikido Shinbukan Dojo sok más helyszín mellett nálunk is tart edzéseket három korcsoportnak. Ha érdekelnek a japán harcművészetek, gyere el és próbáld ki Magad a tatamin!

információk

hamarosan

​2019. 07. 29.-08. 02.

RÉSZLETEK AZ EDZÉSEKEN

Take Our Quiz
What color do you get when you mix blue and yellow?
What is the largest planet in our solar system?
Where is Budapest?
Who was the first man to go into space?

Thanks for submitting!

20200102-hoexter-9.jpg

NÉMET FOCITÁBOR

fizetési feltételek

jelentkezési feltételek